Spelbolag

Det finns ganska många spelbolag på nätet som erbjuder sportsbetting på motorsport. Vissa är så klart bättre än andra. Jag brukar spela på en rad olika spelbolag beroende på bad för typ av motorsport som jag tänkt spela på.

Spelbolag för att spela på Formel 1

För Formel 1 så är de brittiska spelbolagen generellt ganska bra. Jag vet inte om Formel 1 är osedvanligt populärt i Storbritannien, men det är sannolikt så. Om vi tar StanJames till exempel så är de breda på oddsutbudet för Formel 1. Likaså är BoyleSport. Den tredje rekommendationen är Betfair. Betfair är ett spelbolag som alltid är ett säkert kort om man vill hitta ett spel eftersom de har sin oddsbörs med en otrolig omsättning på odds.

Spelbolag för att spela på Moto GP

När vi pratar Moto GP skulle jag rent spontant säga att SkyBet är det bästa spelbolaget följt av Betfred. Någon av de två är det i alla fall. Även Bwin är bra liksom 888sport. Jag brukar inte tycka om 888sport för något annat än just Moto GP och skulle aldrig rekommendera någon att spela casino, poker eller övrigt sport där. Men just Moto GP har de ett bra utbud för. Det kan jag inte säga något negativt om.

 

Spelbolag för att spela på speedway

Man skulle kunna tro att svenska spelbolag vore grymma på Speedway. Och visst är både Betsson och Betsafe helt okej på att täcka Speedway. Men jag skulle faktiskt säga att de båda blir trumfade av Betfair. Ingenting att skämmas för egentligen. Betfairs spelbörs är som sagt svårslagen.

Spelbolag för att spela på Nascar

Nascar är stort i USA och hade man kunnat spela på amerikanska spelbolag på internet så skulle det nog sett annorlunda ut. Men jag måste återigen lyfta fram Betfair. De är bra på Nascar. Men om du söker ett populärt spelbolag i Sverige så skulle jag säga Bet365. Där kan du spela på Nascar. Ett tredje alternativ är Skybet.